מתכונים
מרק בטטה
מרק בטטה
 
  • 4 בטטות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות.

  • 2 בצלים גדולים קצוצים.

  • חמאה - 100 גר'

  • שמן זית - 3\1 כוס.

  • טימין.

  • ציר ירקות.

בסיר כבד ממיסים חמאה ושמן זית, מוסיפים את הבצלים, וכשהם מתחילים להזהיב מוסיפים את קוביות הבטטה ומטגנים כ- 2 דקות. מוסיפים 2 ליטר ציר ירקות חם, מלח, פלפל לבן ו- 2 צרורות טימין ומבשלים כ- 40 דקות על אש בינונית. לאחר מכן, מכבים את האש, מוציאים את צרורות הטימין, ובבלנדר מוט טוחנים את המרק למחית חלקה. לסיום טועמים ומתקנים תיבול.

 
 

הנאות קטנות | קייטרינג | FINGER FOOD|  קייטרינג חלבי מגשי אירוח הנאות מתוקות כשר חלבי קונדטוריה עוגות מגשי אירוח טופס הזמנה