|
מתכונים
|
סלעי טראפלס שוקולד בלגי
|
מצרכים:
אופן ההכנה:
קוצצים את השוקולד לחתיכות, עדיף כמה שיותר קטנות, מרתיחים את השמנת בסיר קטן, מעבירים לאש נמוכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים בכף מעץ.
מוסיפים את החמאה והוויסקי תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שלא נותרים גושים, ומקררים במקרר לכ- 3 שעות. בעזרת כפית קורצים חתיכות מהתערובת, מגלגלים בתוך אבקת הקקאו, מצפים ומכניסים בחזרה לקרור בכלי אטום. ניתן לשמור עד 3 שבועות.
|
|
|
|
|
|
|