מתכונים
סלעי טראפלס שוקולד בלגי
 

מצרכים:

  • 350 גר' שוקולד מריר בלגי 60% מוצקי קקאו .

  • שליש כוס שמנת מתוקה.

  • 100 גר' חמאה רכה

  • 2 כפות ויסקי או ברנדי.

  • לציפוי אבקת קקאו כהה.


אופן ההכנה:

קוצצים את השוקולד לחתיכות, עדיף כמה שיותר קטנות, מרתיחים את השמנת בסיר קטן, מעבירים לאש נמוכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים בכף מעץ.

מוסיפים את החמאה והוויסקי תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שלא נותרים גושים, ומקררים במקרר לכ- 3 שעות. בעזרת כפית
קורצים חתיכות מהתערובת
, מגלגלים בתוך אבקת הקקאו, מצפים ומכניסים בחזרה לקרור בכלי אטום. ניתן לשמור עד 3 שבועות.

 
 

הנאות קטנות | קייטרינג | FINGER FOOD|  קייטרינג חלבי מגשי אירוח הנאות מתוקות כשר חלבי קונדטוריה עוגות מגשי אירוח טופס הזמנה